LEGENDARNI POP: Osećao sam se kao idiot zbog Bobana Marjanovića!

Autor:

Sport

01.09.2020

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener San Antonija Greg Popović priznao je da je bio razočaran kada klub 2016. nije uspeo da potpiše novi ugovor sa centrom Bobanom Marjanovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popovič

Klub iz Teksasa bila je prva stanica srpskog reprezentativca u Sjedinjenim Državama, ali se u Sparsima zadržao samo sezonu pre nego što se preselio u Detroit.

- Kad sa Bobanom nismo potpisali novi ugovor nakon njegove debitantske sezone, osećao sam se kao idiot. Ponekad nešto učinite, znajući da je to dobro za tu osobu. I sjajno je ako uspete da učinite nešto što će biti dobro i za čoveka i za tim. Doveli smo ga u NBA, osećao je potrebu da bude sa nama, ali morali smo da mu objasnimo da poenta nije samo u tome. Objasnili smo mu da mora da brine o porodici i odluka je donesena za njegovu porodic- istakao je Popović za Clutch Points.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Snažni centar je dobio ponudu iz Mičigena na koju San Antonio nije mogao da odgovori.

- Nismo mogli da se takmičimo. Ceo život osećao bih se krivim da sam ga uveravao da se odrekne novca i ostane kod nas. Rekao sam mu da mora da ode i razmišlja o porodici. I nevoljno je pristao. Boban je prokleto pametan moma- naglasio je petostruki NBA šampion sa timom iz Teksasa.

Tridesetdvogodišnji srpski košarkaš je posle Detroita igrao u Los Anđeles Klipersima i Filadelfiji, a od jula 2019. je u Dalasu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading