OBRADOVIĆ SE OBRATIO KOKOŠKOVU: Snažna poruka za naslednika

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.09.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, trofejni stručnjak tvrdi da nije pogrešio što je uzeo odmor od košarke.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Proslavljeni košarkaški stručnjak Željko Obradović izjavio je da je zadovoljan svojom odlukom da napravi pauzu od godinu dana u trenerskom poslu posle odlaska sa klupe Fenerbahče.

Najuspešniji evropski trener svih vremena i osvajač devet trofeja u Evroligi, turski klub napustio u junu posle sedam godina.

Nakon toga odlučio je da po drugi put u svojoj karijeri napravi pauzu od košarke, pošto je isto uradio i 2012. godine kada je otišao iz Panatinaikosa.

- Super, veoma sam zadovoljan svojom odlukom. Uglavnom koristim vreme da se družim sa prijateljima za šta ranijih godina nisam imao mogućnosti. Tu su još neke stvari koje su mi u ovom trenutku važne. Sve u svemu, super se osećam - rekao je Obradović Tanjugu.

 

 

 

Obradovića je na mestu trenera Fenerbahčea zamenio Igor Kokoškov, koji je posle 20 godina napustio NBA.

- Naravno, stalno se čujemo. Sve najbolje mu želim, Igor je izvanredan trener. Nemam nikakve dileme da će pokazati svoje kvalitet i u Fenerbahčeu - istakao je bivši trener Partizana, Real Madrid, Huventuda i Benetona.

RepublikaFoto: twitter.com/SB Nation
Igor Kokoškov

Na pitanje da li će još jedan Srbin uspeti da ostavi trag u klubu iz Istanbula, na način na koji je on to uradio, Obradović je odgovorio:

- Najiskrenije se nadam i ponvaljam još jednom, želim mu sve najbolje - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading