(VIDEO) Boston demolirao šampiona u prvom meču polufinala Istoka!

Autor:

Sport

30.08.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Boston Seltiksa su rezultatom 112:94 pobedili Toronto Reptorse u prvoj utakmici polufinala Istoka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toronto Reptors - Boston Seltiks

Seltiksi su bili dosta bolji rival na ovom susretu i to se videlo odmah, pošto su momci u zelenim dresovima ubacili čak 39 poena u prvoj četvrtini jednoj od najboljih defanzvnih ekipa u čitavoj ligi.

Posebno su bili raspoloženi u vidu šuta za tri poena, a to je nagovestio Markus Smart, kada je prve poene postigao upravo šutem za tri poena i to iz levog kornera.

Pokušao je Toronto da se vrati, imali su seriju od 7:0 na startu druge četvrtine, ali je Boston to ponovo rešio šutem za tri poena i onda smo na poluvreme otišli sa 59:72 u njihovu korist.

Poptuno nemoćno je delovao Toronto tokom prvih 24 minuta, a verovali ili ne, pogodili su tek 1 trojku od 12 pokušaja u ovom delu meča.

U drugom poluvremenu smo gledali uglavnom "koš za koš", jer je Boston odlično čuvao svoju visoku prednost, a Toronto bio nemoćan da istu "istopi" i približi se makar na jednocifreni zaostatak.

 

 

 

U poslednji dvanaestominutni period, Boston je ušao sa dosta elana, pošto su bili nošeni košem Džejsona Tejtuma u poslednjim sekundama treće četvrtine, za ubedljivih 88:73.

Već na početku četvrte četvrtine se prednost Boston Seltiksa popela na 20 razlike i do kraja utakmice su maltene samo odrađivali posao do kraja.

 

 

Ubedljiva pobeda Bostona za prednost od 1:0 u seriji nad Torontom. Ponovo je Bred Stivens ravnomerno raspodelio minute i poene, pa su najefikasniji bili Džejson Tejtum i Markus Smart sa po 21 poenom, 18 je imao Voker i 10 asistencija, a 17 Braun, Tajs je dodao 13 uz 15 skokova, a dvocifren je bio i "Tajmlord" Vilijams sa 10 poena.

Na drugoj strani, Lauri je imao 17 poena, Ibaka 15, Siakam 13, Anunobi 12, Vanvlit 11, a Pauel 10 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading