Uzalud brutalna partija Vučevića - Janis i ekipa u polufinalu Istoka!

Autor:

Sport

29.08.2020

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Milvokija plasirali su se u polufinale Istočne konferencije NBA lige pošto su savladali Orlando u petoj utakmici rezultatom 118:104.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis i drugovi lako sa Orlandom

Baksi su od samog početka susreta uspostavili dominaciju i već u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, mada je Orlando smanjio na pet poena zaostatka.

Ipak, za Janisa Adetokumba i ekipu nije bilo leka, Milvoki je postepeno uvećavao prednost i već na poluvremenu vodio sa 17 poena razlike (67:50).

Iako se činilo da sledi rutinsko završavanje posla za "jelene", to se nije dogodilo pošto je Janis petom zarađenom ličnom greškom morao da se preseli na klupu pošto mu je pretila suspenzija.

 


Iskoristio je to Orlando koji je sredinom poslednje četvrtine došao do samo tri poena zaostatka, međutim Milvoki nije dozvolio da mu izmakne pobeda.

 

Najefikasniji u redovima Baksa bio je Janis Adetokumbo sa 28 poena na šta je dodao 17 skokova. Na drugoj strani, najraspoloženiji je bio Nikola Vučević koji je ostvario učinak od 22 poena i 15 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading