(VIDEO) Ovo nije NBA, već boks-meč!

Autor:

Sport

28.10.2017

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklu noć u NBA ligi zasenila su dvojica košarkaša, Bil Brejdi iz Vašingtona i Drejmond Grin iz Golden Stejt, ali ne zbog svog košgeterskog učinka, već zbog uzajamnog pesničenja pri kraju prvog poluvremena.

RepublikaFoto: youtube.com/Ximo Pietro
Trenutak kada je došlo do incidenta između Grina i Bredlija

Obojica su izbačeni iz igre u završnici prvog poluvremena nakon što su se bukvalno potukli na parketu.

Grin je izblokirao Bila, nakon čega je igrač Voriorsa udario po licu rivala dok su se međusobno vukli u borbi za poziciju u reketu.

Krilo Voriorsa je žestoko uzvratio, uhvatili su se za guše i u snažnom "zagrljaju" pali na parket pored koša dok su saigrači i obezbeđenje pokupavali da ih razdvoje.

- Šta je trebalo da uradim kad te ne ko dva puta udari. Kao dete te uče da to ne dozvoljavaš. Šta je trebalo da uradim? Postoji "istorija" između NBA lige i mene. To je jedini razlog zbog kog sam isključen - rekao je besni Grin.

Voriorsi su opet izgledali "traljavo" na parketu, ali su uspeli da pobede 120:117, preokrenuvši deficit od deset poena u poslednjem periodu meča.

Kevin Durent je blistao sa 31 poenom uz 11 skokova i šest asistencija, te dve blokade, dok je Stef Kari ubacio 20 (3/13 trojke) uz osam proigravanja i pet uhvaćenih lopti.

Klej Tompson je dodao 18 poena, a 16 je ubacio odlični veteran Dejvid Vest koji je pogodio nekoliko puta u ključnim momentima.

Vizardse je predvodio Oto Porter sa 29 poena (7/9 trojke) i deset skokova, Džon Vol je ubacio 20 uz 14 asistencija, Keli Ubre 19 poena i osam skokova, 18 je dodao Marčin Gortat, a 14 uz sedam skokova ubacio Majk Skot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading