EKSPLOZIJA: Prvak Evrope potpisao

Autor: Tanjug, Republika

Sport

29.08.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromno pojačanje predstavljeno.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča između Mege i Partizana

Košarkaš Stefan Momirov novi je igrač Mega Bemaksa, saopštio je klub.

Kako se navodi, Mega je napravila završni korak ka kompletiranju ekipe za predstojeću sezonu pošto je ugovor sa klubom potpisao 20-godišnji Momirov, koji se već priključio treninzima Mege.

Momirov je osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu sa juniorima Srbije 2017. godine, koju je osvojio zajedno sa sadašnjim igračima Mege Petruševim i Miškovićem, dok je tu generaciju sa klupe predvodio Vladimir Jovanović.

- Veoma mi je drago što sam postao deo Mege. Ovo je prava sredina za razvijanje mladih igrača, svima je poznato ko je sve izašao iz ovog sistema u prethodnim godinama. Dosta saigrača poznajem od ranije, a i sa trenerom Vladimirom Jovanovićem sam sarađivao u juniorskoj reprezentaciji. Siguran sam da je odlična hemija u ekipi i da ću uspeti vrlo brzo da se uklopim te da ćemo zajedno svi ostvariti ciljeve koji su zacrtani - rekao je Momirov posle potpisivanja ugovora.

Momirov je rođen 18.decembra 1999. godine, visok je 198 centimetara i pokriva pozicije od pleja do krila.

 

Posle juniorskog staža u Crvenoj zvezdi, seniorsku karijeru je započeo 2017. godine u FMP-u, da bi sezonu 2017/18 proveo na pozajmici u Vršcu.

Prošle sezone je za FMP je za 8.9 minuta u proseku beležio 2.9 poena.

Nastupao je za juniorsku i mladu reprezentaciju Srbije, a najveći uspeh je zlato sa juniorima na Evropskom prvenstvu 2017. godine u Slovačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading