CIRKALI PIVO DOK NBA GORI!

Autor: Marija Stefanović

Sport

29.08.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok američki košarkaši protestuju zbog rasizma, NBA asovi iz eks-Ju zemalja cirkaju pivo! Najjača liga na svetu stala je nakratko jer su mahom afroameričke zvezde predvođene Lebronom Džejmsom odbile da igraju iz revolta zbog policijske represije prema Afroamerikancima, kriveći za to predsednika Donalda Trampa, ali igrače sa naših prostora to ne dotiče.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Balkanski NBA

Srbi Boban Marjanović (32) i Nikola Jokić (25), slovenački reprezentativci Luka Dončić (22), Goran Dragić (34) i Vlatko Čančar (23), kao i Crnogorac Nikola Vučević (29), za to vreme zajedno su uživali u jednom od kafića u NBA "balonu" u Diznilendu u Floridi. Na fotografiji koju je na društvenim mrežama podelio Dragić, uz poruku "Balkan", vidi se da su se malo više opustili. Prema izjavama ostalih gostiju, oni su glasno pričali, pa čak i pevali, praveći veliku buku. Kako su zaključili korisnici Tvitera u komentarima, u njima se očigledno probudio srpski mentalitet pošto su čak petorica igrača sa slike, osim Čančara, Srbi ili imaju srpske korene.

Da ovakva druženja nisu retkost u "balonu", otkrio je američki novinar Kajl Gun.

- Prethodnog dana primetili smo da evropski visoki košarkaši izlaze i da se druže. Sinoć su glasno pevali. Tu mislim na Jokića, Dončića, Marjanovića, Dragića i ostale - napisao je Gun.

Ovoj ekipi su samo nedostajali još Jusuf Nurkić iz Bosne i Ivica Zubac iz Hrvatske da upotpune sliku na kojoj se nalaze igrači sa prostora bivše Jugoslavije.

Gasol: Jokiću, prestani da kradeš!

Legendarni Španac Pau Gasol (40) kritikovao je srpskog košarkaša Nikolu Jokića. On smatra da centar Denvera koliko pomaže ekipi toliko ponekad i odmaže.

- Jokić pravi grešku kad god pokuša da ukrade loptu. On želi da je uzme od nižeg igrača, ali to mu je loša navika. Ima sjajne ruke, ali stavlja ekipu u opasnost svaki put kada to pokuša - objašnjava Gasol.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading