(VIDEO) NBA PLEJ-OF: Janis PREŽIVEO brutalnog Vučevića, OSVETA Lejkersa Lilardu!

Autor:

Sport

21.08.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana još tri susreta u doigravanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zakucavanje Janisa Adetekumba

Košarkaši Hjustona, Milvokija i Los Anđeles Lejkersa ostvarili su u noći između četvrtka i petka pobede u preostala tri duela NBA plej-ofa.

Rokitsi su poveli sa 2:0 u seriji trijumfom od 111:98, na krilima Džejmsa Hardena koji je meč završio sa 21 poenom, devet asistencija i pet skokova. U poraženom sastavu, sjajan je bio Gildžus-Aleksander sa 31 košem, ali nedovoljno da Oklahoma poravna u seriji.

Janis Adetekumbo je monstruoznim dabl-dabl učinkom od 28 poena i 20 skokova predvodio Bakse do trijumfa rezultatom 111:96 nad Orlandom, čime je neutralisao sjajna 32 koša centra rivala Nikole Vučevića. Milvoki, nakon uvodnog poraza, ništa nije prepustio slučaju. Već nakon prve deonice zgrabili su dvocifrenu prednost (25:13) i nisu je ispuštali, a pored grčkog superstara istakao se i Bruk Lopez sa 20 poena.

Lejkersi su nadigrali Portland sa ubedljivih 111:88, a najbolji pojedinac u redovima "jezeraša" bio je Entoni Dejvis sa 31 poenom i 11 skokova. Lebron se zaustavio na tek deset poena, a Kaldvel-Poup je dodao 16. Lejkersi su uspeli da "limitiraju" Lilarda na tek 18 koševa, što im je znatno olakšalo posao pri sticanju izjednačenja u seriji.

Podsetimo, ranije sinoć, Majami je bio bolji od Indijane sa 109:100, za 2:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading