BACIO "GROBARE" U TRANS: Jaramaz saopštio SJAJNU vest Partizanovcima!

Autor:

Sport

20.08.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na ovo dugo čekaju.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da će crno-beli učiniti sve da nastave sa dobrim rezultatima i u novoj sezoni i na taj način nadoknade navijačima propušteno iz minule. Naime, "parni valjak" je sjajno gurao na svim poljima i bio je na korak povratka u Evroligu, bilo kroz ABA ligu ili Evrokup.

- Ovo leto sam radio individulano, bilo nam je dozvoljeno da treniramo pod posebnim uslovima u halama. Iskoristio sam taj period da radim na sebi, da unapredim neke segmente u igri. Mislim da sam se dobro pripremio za ovaj početak sezone. Svi smo se uželeli igranja košarka nakon ove duge pauze - rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Srpski reprezentativac žali što je pandemija koronavirusa "poništila" sjajne rezultate tima koji je sjajno vodio italijanski strateg Andrea Trinkijeri.

- Postoji veliki žal, s tim da nama niko ništa ne bi garantovao. Smatram da smo bili u dobroj formi, da smo igrali veoma dobro i da smo bili u dobroj prilici da napravimo sezonu koju Partizan nije imao dugi niz godina. Do momenta prekida mi smo osvojili ABA Superkup i Kup Koraća, ali će ostati veliki žal što nismo došli u priliku da se borimo za trofej ABA lige i da na taj način pokušamo da obezbedimo ulazak u Evroligu ili kroz Evrokup, gde smo isto dobro igrali. Nadam se da ćemo ove godine imati priliku da dovršimo posao. To bilo lepo - rekao je Jaramaz i osvrnuo se na sezonu koja sleduje.

RepublikaFoto: Starsport
Jaramaz protiv Berona

- Ta neizvesnost, ne mogu reći da nas remeti, ali je veoma nezgodno kada se mi pripremamo, a ne znamo kakav će biti koncept takmičenja. Jedino što znamo da neće biti publike, ali to ne utiče na našu motivaciju. Svi smo željni igranja i ponovnog dokazivanja. Čekamo konačne odluke i u ABA ligi i u Evrokupu, a do tada na nama je da se spremimo

Posle tri dana rada u Beogradu, crno-beli su danas krenuli put Vrnjačke Banje na bazične pripreme.

- Očekujem da se uvedemo u neke osnovne stvari sa Šćepanovićem kao prvim trenerom. Da postavimo neke principe u odbrani i napadu. Vrnjačka Banja je idealna prilika za tako nešto. Bićemo 10 dana, očekujem da će to uticati dobro i na atmosferu u ekipi. Bićemo izolovani, osuđeni jedni na druge. Iz svega toga mogu da proiziđu samo pozitivne stvari - zaključio je Jaramaz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading