Kapitalno pojačanje stiže u Humsku: Zagorac u Partizanu za 360.000 evra!

Autor:

Sport

27.10.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba u Humskoj - Rade Zagorac potpisuje za Partizan! Trofejni srpski klub stvorio je veliki broj NBA igrača, od Vlada Divca do Bogdana Bogdanovića, a sada će dobiti pojačanje direktno iz najjače lige sveta jer je kod košarkaša prekobrojnog u Memfisu prevagnula ljubav prema "parnom valjku".

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac će prelaskom u Partizan ispuniti dečački san

Kako saznaje "Srpski telegraf", ta ljubav imaće i novčanu vrednost od 360.000 evra, koliko je težak njegov dolazak u četu Miroslava Mute Nikolića. Međutim, novac nije bio presudan, već činjenica da će Zagorac imati zapaženu minutažu u Partizanu, ali i da je to klub prema kojem nikada nije krio simpatije.

 

50 minuta odigrao Rade na pet utakmica za Memfis

DEČAČKI SAN

Iako transfer još nije zvanično realizovan, Zagorac je u više navrata govorio da je partizanovac, čak i dok je igrao za Megu protiv crno-belih u ABA ligi i domaćem prvenstvu. Govorio je da mu je jedan od dečačkih snova da nekada zaigra za Partizan, dok mu je drugi da se oproba u NBA ligi. Ovaj drugi je ostvario makar i nakratko u dresu Memfisa, za koji je u predsezoni odigrao pet utakmica i postigao ukupno 18 poena. Može se očekivati da se jednog dana vrati u Ameriku, dok ga od ispunjenja prvog sna deli samo potpis.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Partizana na putu da dobije najveće pojačanje do sada
 

Zagorac bi u četi Mute Nikolića imao zapaženu minutažu u ABA ligi i Evrokupu

NIŠTA EVROLIGA

Igranje za Partizan u ABA ligi i Evrokupu možda neće izvući maksimum iz Zagorca, ali će barem imati priliku da dobro popuni sve kolone u statistici i tako se dodatno nametne velikanima. Mogao je Rade da bira evroligaški klub, dovođen je u vezu i sa Crvenom zvezdom, ali od toga nema ništa. Zagorac je šampiona Srbije i ABA lige u startu precrtao i leta 2016. jer mu crveno-bele boje nisu u srcu. Otisnuo se iz Mege u NBA ligu, gde ga je kao 35. pika draftovao Boston i prosledio u Memfis! Sada, kada je dobio otkaz, pominjao se dolazak u neki evroligaški tim, ali za sada još ništa nema od toga.

 

18 poena postigao Zagorac u predsezoni NBA lige

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pedja

28.10.2017 22:38

Xaxa ne treba im.....zato da bi ga preduhitrili posto on njih nece....zato je na proslom okupljanju repke i otpao sa spiska jer je vrsen pritisak da predje u czfmp