NESTVARAN MEČ DENVERA I JUTE: Mičel "prosuo" 57 poena, Jokić i Marej ukrali slavu!

Autor:

Sport

17.08.2020

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali ekipu Jute Džez rezultatom 135:125 u neverovatnom meču posle produžetka na otvaranju plej-ofa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver Nagets - Juta Džez

Srpski as Nikola Jokić je odigrao neverovatan meč protiv dobro znanog protivnika pošto je zaeležio sjajan učinak od  29 poena, 10 skokova i tri asistencije.

Jokića su pratili Marej sa 36 poena i devet asistencija, Grant je dodao 15, a Porter junior 13.

U poraženom sastavu Donovam Mičel je bio neverovatan sa 57 poena! To je ujedno i rekord Jute u plej-ofu, međutim nije bilo dovoljno za pobedu nad Denverom.

Denver je pogodio sedam trojki i imao šest poena prednosti posle 12 minuta igre, 31:25.

Nije išlo zvezdi Jute Donovanu Mičelu, dao dva poena u prvom kvartalu, ali u nastavku je bio nezaustavljiv.

 

 

U drugoj četvrtini je ekipa Majka Melouna bila konstantno u prednosti, razigrao se i Džamal Marej, ali je sa druge strane Mičel je odigrao meč karijere!

U trećoj četvrtini smo videli potpuni preokret, Nagetsi su postigli su svega 19 poena, a primili su 31.

 

 

Juta je u drugom poluvremenu igrala znatno bolje, ali nije uspela da se odvoji na više od pet poena prednosti u nekoliko navrata. Ipak, u poslednjem minutu viđena je penal završnica, prvo je Nikola Jokić doveo Nagetse nadomak pobede, da bi Donovan Mičel izjednačio na 115:115, a do kraja su ostale 22 sekunde. Denver je imao skoro ceo napad, srpski centar je šutirao na sekund do kraja, ali je promašio pobedu u regularnom delu utakmice.

 

 

 


U produžetku su Nagetsi uspeli ono što im prethodno nije pošlo za rukom, pošto su brzo uspeli da se odvoje i tako slome protivnika za vođstvo u seriji.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading