ISPLIVALI NOVI DETALJI: Odgovore na KLJUČNA pitanja oko Odžove smrti daju dva pronađena telefona

Autor: Alo. Republika

Sport

12.08.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobroćudni džin je preminuo prošlog petka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Odžo

Bivši košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo preminuo je pre pet dana tokom individualnog treninga u košarkaškoj sali na stadionu Partizana, a tužilaštvo je konačno pokrenulo istragu.

U ponedeljak je posthumno urađen PCR test odmah je potvrđeno da je Odžo bio negativan na koronavirus, što je bilo neophodno kako bi se započelo sa obdukcijom, saznaje Alo.

Sada se veruje da će odgovore na ključna pitanja o iznenadnoj smrti košarkaša dati njegova dva pronađena mobilna telefona. Naime, u policiji se nadaju da će uvidom u SMS i Vajber poruke moglo da bude razjašnjeno pod kojim okolnostima je Odžo uopšte došao u Humsku, ali i da li je sa nekim razmenjivao informacije u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem, koje nije bilo nimalo naivno.

Foto: Privatna arhiva
Majkl Odžo

Takođe, u rancu nesrećnog košarkaša pronađeni su još i novčanik sa 1.000 dinara, kao i kompletna zdravstvena dokumentacija, u kojoj je moralo da piše da li su lekari dali odobrenje da se Odžo vrati intenzivnim treninzima ili ne i da li su se sa time upoznali oni koji su ga doveli na trening u sali FK Partizan.

 

U međuvremenu, nigerijska ambasada je poslala notu u kojoj se zahteva detaljna istraga o tom tragičnom događaju. Na utvrđivanju svih činjenica insistira i porodica Majkla Odža - majka i dve sestre, koje žive u Lagosu, ali i menadžer nigerijskog košarkaša, sazanaje Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading