NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Žestoka OPTUŽBA, zbog Dude smo izgubili ZLATO!

Autor:

Sport

11.08.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se posle dugo vremena.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši selektor "Orlova" Dušan Ivković

Franjo Arapović, bivši reprezentativac SFRJ, poručio je da je bivši selektor Dušan Ivković krivac što selekcija nije postala olimpijski šampion u Seulu 1988. godine.

- To finale izgubili smo zahvaljujući selektoru Dušanu Ivkoviću koji je na +12 pokazivao ruskom kolegi Gomeljskom da je zlato naše, no potom nas je Sabonis razneo. S obzirom na to da sam imao iskustvo igranja protiv Sabonisa, kazao sam Ivkoviću da ćemo izgubiti ako me ne uvede u igru, no nije to učinio. Inače, čudim se kako sam uopšte išao u Seul jer sam na pripremama na Rogli pokrenuo debatu koja se zaoštrila. Bili su tada s nama onde i bokseri, a ja sam rekao da se jedini među njima zna ponašati Damir Škaro, i to zato što je iz Zagreba, na šta su Beograđani i ostali reagovali. Kada sam pak rekao da će za sledeće Olimpijske igre svaka republika SFRJ imati svoju valutu, sručilo se drvlje i kamenje po meni - prisetio se Arapović.

On je dodao da je iz reprezentacije izbačen "zbog politike", jer je prisustvovao osnivačkoj skupštini HDZ-a.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading