MIJAILOVIĆ PROGOVORIO O KONTROVERZAMA OKO ODŽA: Pustimo porodicu da ga ožali, to je ljudski...

Autor:

Sport

11.08.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Majkla Odža je potresla čitavu Srbiju. Predsednik Crvene zvezde je postavio mnoga pitanja i "uvukao" u čitavu priču "večitog" rivala. Predsednik KK Partizan se konačno oglasio o tragediji koja je zadesila srpsku košarku.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Prvi čovek zvezde je rekao šokantne stvari i indirektno optužio Partizan da je jedan od odgovornih za ovaj tragičan događaj. 

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović je u razgovoru za klupsku televiziju stavio tačku na ovaj slučaj i rekao da Partizan do daljeg neće komentaristati veliku tragediju. 

- To što radi Nebojša Čović vezano za pokojnog Majkla Odža je, pre svega, žalosno i to govori o njemu. Pozivajući nadležne organe da sprovedu istagu je smešna stvar i pravi se publicitet od nekih svari od koji ne bi trebalo da se spominju u tom kontekstu. Mi ćemo ispoštovati porodicu da ožali Odža i nećemo se oglašavati više na tu temu - rekao je Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading