Dominacija Nedovića, pobeda Luki

Autor: I. V.

Sport

26.10.2017

06:00 >> 03:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brose je u veoma zanimljivoj utakmici savladao u gostima ekipu Unikahe 76-80

RepublikaFoto: instagram.com/neda1624
Nemanja Nedović fantastičan u porazu svog tima

Rezultatska klackalica trajala je kroz celu utakmicu. Nemci su na poluvreme otišli sa četiri poena prednosti, ali to nije demoralisalo domaćina. Predvođeni našim reprezentativcem Nemanjom Nedovićem Unikaha je preokrenula rezultat i u poslednju četvrtinu ušla sa četiri poena prednosti.

U poslednjoj deonici stao je Nedović, a kako nije imao adekvatnu podršku saigrača tim iz Malage morao je da kapitulira pred četom Andree Trinkijerija.

Najbolji igrač Brosea bio je Riki Hikman sa 18 poena, pratio ga je Ogastin Rubit sa 15 poena i 11 skokova, 13 poena je ubacio Štajger, a 11 Maodo Lo. Luka Mitrović je na terenu proveo 27 minuta, upisao je po šest poena i skokova.

U poraženoj ekipi, ubeedljivo najbolji bio je Nedović sa 26 poena (4/9 za dva, 4/9 za tri, 6/7 bacanja), tri asistencije i dve uhvaćene lopte, a pored njega jedini dvocifreni bio je Gorđi Šermadini sa 10 postignutih poena.

Dejan Musli je za pet i po minuta upisao svega pola koša i tri skoka, dok je Dragan Milosavljević za 20 minuta  upisao pet poena, uz po jedan skok i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading