HAJKA NA LEGENDARNOG SRBINA: Vladu Divcu odzvonilo u Sakramentu?!

Autor:

Sport

10.08.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna košmarna sezona za Sakramento! Franšiza iz Kalifornije poslednji put je u takmičarskoj 2005/06 igrala u plej-ofu, a tako će i ostati...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Porazom od Portlanda izgubili su šanse da uđu u doigravanje, pa tako katastrofalni niz traje već punih 14 godina i drugi je najduži u istoriji NBA lige.

Navijači su besni zbog toga, traže od rukovodstva da preuzme odgovornost, a jedan od onih koji je na meti je i generalni menadžer Vlade Divac.

Legendarni srpski košarkaš od 2015. godine vodi brigu o najvažnijim operativnim stvarima u Sakramentu (dolasci i odlasci igrača, angažovanje trenera:..), a navijače i dalje "žulja" što je propustio šansu da izabere Luku Dončića na draftu 2018. godine.

 

Umesto njega to je učinio Dalas (preko Atlante) i već sada je jasno da su mnogo bolje prošli od Sakramenta koji je pre njega birao Marvina Beglija Džuniora.

Nakon što je postalo jasno da je i ova sezona neuspešna za Sakramento, navijači su na Internetu pokrenuli peticiju kojom traže otkaz za Divca. Navode da im je "muka što je rukovodstvo nekompetentno" i da za početan treba da otpuste srpskog generalnog menadžera.

Nije ovo prvi put da se govorilo o tome da bi vlasnik Vivek Ranadiv mogao da otpusti Vlada Divca, ali je svaki put legendarni srpski centar ponovo dobio šansu da usmeri franšizu na pravu stranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading