PAO POTPIS: Zvezda ima novog centra

Autor:

Sport

09.08.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije" u "Štark areni"

KK Crvena zvezda potpisao je ugovor sa još jednim izuzetno talentovanim momkom koji predstavlja budućnost srpske košarke.

Nakon brojnih, najtalentovanijih momaka rođenih 2004 i 2005. Godine koji su to učinili ovog leta, višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je još jedan supertalentovani momak – Damjan Spasojević, rođen 2006.godine i visok 203 centimetra.

 

Novopridošli mladi centar iz Vršca nije krio zadovoljstvo nakon potpisa petogodišnjeg ugovora sa crveno-belima.

- Ovaj potez i potpisivanje ugovora sa Crvenom zvezdom vidim kao krupan korak u mojoj nameri da se ozbiljno i profesionalno bavim košarkom. Ovo mi je velika šansa i presrećan sam zbog toga. Trenirao sam ovog leta vredno, individualno koliko su ove okolnosti dozvolile. Sada kada sam potpisao ugovor, prvo ću zvati roditelje i brata - rekao je Spasojević.

On je potom dodao da Crvenu zvezdu prati od najmlađih dana.

- Pratim Crvenu zvezdu odmalena i voleo sam da gledam Bilija, a pošto sam veliki zaljubljenik u NBA ligu, omiljeni igrači su mi  LeBron Džejms, Entoni Dejvisai Kevina Durent.

Nakon potpisivanja višegodišnjih stipendijskih ugovora sa Vudragovićem, Gagićem, Topićem, Gačićem, Mišićem i Marjancem, Spasojević je sedmo pojačanje za mlađe selekcije KK Crvena zvezda mts.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading