JEZIVI DETALJI SA STADIONA PARTIZANA: Očevidac u potresnoj ispovesti otkrio sve o Odžovoj smrti,

Autor:

Sport

08.08.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Odžo je tragično preminuo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana u 27. godini života.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo

Bivši centar Crvene zvezde delovao je potpuno zdravo tokom rada u trening hali na Partizanovom stadionu, kada se odjednom srušio na parket.

- Nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, Odžo je odlučio da radi individualno i sprema se za novu sezonu i klub. Trenirao je u hali na Partizanovom stadionu od ponedeljka i te kobnog petka sve je izgledalo normalno. Došao je na trening raspoložen kao i obično, radio je centarsku tehniku kao i na svakom treningu. Nisu tačne informacije da se incident desio u teretani - priča za "Kurir" izvor blizak preminulom košarkašu.

Majkl je završio svoju vežbu, pomerio se da bi ustupio prostor drugom košarkašu i samo je pao.

- Bilo je jezivo, svi smo bili u šoku, srušio se nekih 15 minuta od početka treninga, pokušali smo da ga vratimo svesti. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali očigledno nije bilo spasa...

Na pitanje da li je Odžo uradio lekarske preglede i da li je imao rezultate da je negativan na koronu, odgovara:

- Njemu je sve to bilo u torbi koju je doneo na trening. On je uradio preglede u privatnoj klinici, tačno je da je ranije bio pozitivan na koronu, ali je ozdravio. Uradio je testove na institutu Batut. Bio je negativan i ništa nije nagoveštavalo ovakav ishod. Ni na šta se nije žalio dok je dolazio u ovu halu na trening. Majkl Odžo bio je omiljen saigrač, ali i protivnik. Uvek korektan na parketu i raspoložen za šalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading