(VIDEO) "DELIJE" GA NEĆE ZABORAVITI, ALI NI "GROBARI"! Ovo su mečevi na kojima je Odžo IZDOMINIRAO u dresu Zvezde!

Autor:

Sport

07.08.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažni centar preminuo u 27. godini života od posledica srčanog udara.

RepublikaFoto: Starsport
Zakucavanje Majkla Odža u dresu Crvene zvezde

Doskorašnji centar Crvene zvezde Majkl Odžo preminuo je u 27. godini života, a navijači crveno-belih će posebno pamtiti neke od njegovih partija u dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

Nigerijac je odigrao najpre jednu sezonu u FMP-u, gde je stigao 2017, i tada je gotovo na svakoj utakmici beležio dvocifreni učinak.

Godinu dana kasnije pojačao je Zvezdu, gde se isticao odličnim brojkama u ABA ligi, naročito u duelima sa Mornarom i Partizanom. Barane je "uništio" dabl-dabl učinkom od 16 poena i deset skokova, dok je protiv crno-belih upisao jednu uhvaćenu loptu manje.

Sezonu kasnije, Odžo je ponovo najbolji statistički učinak upisao protiv istih timova. Na meču sa "večitim rivalom" postigao je 13 koševa, protiv čete Mihajla Pavićevića 11, a na oba duela je dodao po sedam skokova.

Naravno, korpulentni centar se isticao i sjajnim blokadama, kao i atraktivnim zakucavanjima, čime je naročito osvojio srca "Delija".

Podsetimo, on je preminuo na treningu na stadionu Partizana, doktori su pokušali da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading