OGLASILA SE I CRVENA ZVEZDA: Odžo je bio naš veseli div

Autor:

Sport

07.08.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična vest.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Majkl Odžo

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo iznenada je preminuo tokom individualnog treninga na stadionu Partizana, a sada se tim povodom oglasio i tim sa Malog Kalemegdana.

Saopštenje Crvene zvezde povodom smrti Odža prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts sa velikom tugom i žaljenjem obaveštava javnost da je nekadašnji igrač našeg kluba Majkl Odžo, iznenada preminuo je u petak u 27. godini života u Beogradu.

Majkl Odžo je rođen 07.01.1993. Godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017, kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u (sezona 2017-2018). Pohađao je poznati koledž Florida Stejt.

Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018-2019. Tokom dve sezone, noseći ponosno crveno-beli dres sa brojem 50 osvojio je srca svih Zvezdaša i dobronamernih ljubitelja košarke u našoj zemlji.

Ovaj veseli div koji je bio visok 216 centimetara i težak 147 kilograma u dresu Crvene zvezde osvojio je tri trofeja: Titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige. Zvanični ugovor sa KK Crvena zvezda mts istekao mu je 30.06.2020. godine a klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima.

 

Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj.

Datum i mesto sahrane Majkla Odža biće saopšteni naknadno.

Neka mu je večna slava i hvala! - navodi se na sajtu kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading