PRESEDAN U ABA LIGI: Gagić DVA puta otpušten ovog leta!

Autor:

Sport

05.08.2020

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se klub iz Laktaša.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Gagić

Đorđe Gagić, iskusni centar, više nije igrač Igokee, saopšteno je iz tog kluba.

Zanimljivo je da su se Aleksandrovčani već jednom zahvalili Gagiću na saradnji, kada su angažovali Dragana Apića, a pošto je on raskinuo ugovor, ponovo su ga pozvali nazad.

Nekadašnja "petica" Partizana je prihvatila poziv, ali po angažovanju Nikole Jovanovića iz Crvene zvezde na pozajmicu ponovo je otpušten.

- Želimo da vas obavestimo da smo prekinuli saradnju sa Đorđem Gagićem. Razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača s kojom je došao na pripreme. Procene naše medicinske ekipe i kondicionih trenera su da Gagić u ovom trenutku nije fizički spreman da podnese treninge maksimalnog opterećenja i ne može biti spreman za prve utakmice, te smo se odluči na sporazumni prekid saradnje - kaže se u saopštenju Igokee uz napomenu da je Đorđe „svestan situacije i da fizičko opterećenje može dovesti do ozbiljne povrede, pa je prihvatio odluku“.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading