Podigao je veliku prašinu kad je napustio Partizan: Centar zbog sukoba sa upravom raskinuo saradnju!

Autor:

Sport

03.08.2020

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Žalgiris iz Kaunasa je objavio da je sporazumno raskinut ugovor sa australijskim centrom Džokom Lendejlom, na zahtev igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Džok Lendejl

Lendejl, koji je karijeru na Starom kontinentu započeo u Partizanu, ima želju da se okuša u NBA ligi, pa je odlučio da što pre izađe iz ugovora sa litvanskim šampionom, koji je važio i za narednu sezonu. Spekulisalo se i da nije u najboljim odnosima sa upravom kluba iz Kaunasa.

Lendejl je u protekloj sezoni prvi put igrao u Evroligi i prosečno je beležio 11 poena, 4.4 skoka i jednu asistenciju po meču.

 

- Želim da se zahvalim svima na svemu što je urađeno za mene u protekloj godini. Bilo je sjajno iskustvo doći u Litvaniju i igrati za klub koji ima tako veliku istoriju i legendarnog trenera. Organizaciji se zahvaljujem na svemu učinjenom. Svi imaju ciljeve i ambicije, a vi ste mi pomogli da postignem moje. Uvek ćete imati navijača u meni- rekao je Lendejl.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading