SRBIN U HRVATSKOJ: Hteo sam da iskočim kroz prozor!

Autor: Jutarnji list

Sport

02.08.2020

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Ilija Đoković podigao je priličnu prašinu odlukom da se preseli u Split, a posle nekoliko treninga u hrvatskom klubu, izgleda da nije pogrešio.

RepublikaFoto: Telegraf/NebojšaMandić
Ilija Đoković

On je pre nego što se priklljučio ekipi, morao da odradi karantin zbog mera protiv širenja zaraze koronavirusom.

- Tih dana najteže mi je bilo da gledam kroz prozor, vidim Split, vidim da je grad prelep. Iskočio bih kroz prozor da smem, ha-ha-ha. Jedva sam dočekao negativan test na kraju karantina kako bih izašao iz stana i počeo da obilazim grad. Nikada nisam letovao u Hrvatskoj, meni je ovo fenomenalno. Oduševljen sam, zaista - rekao je Đoković za Jutarnji list.

 

Split ima ogromnu košarkašku tradiciju, a to je ono što je privuklo Iliju da obuče žuti dres.

- Ljudi poznaju i vole košarku, a šta da vam vam pričam o klupskoj istoriji. To vi znate bolje od mene. Poslednjih nekoliko godina Split se digao na noge, stabilizovao se se i ja sam procenio da mi takav klub odgovara. Došao sam pomoći kako bismo bili konkurentni svima u ABA ligi, kako bismo se borili za što viši plasman, jer ovaj grad to zaslužuje - dodao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading