ZAPALIO PIRINEJE: Ne, nije Gasol! "Furija" dobija OGROMNO pojačanje za OI u Tokiju!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

31.07.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

RepublikaFoto: Pau Gasol
Pau Gasol

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

- Uvek sa govorio da sam repezentaciji uvek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Verovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem deo te priče - rekao je Rodrigez u video izjavi za zvanični Tviter nalog reprezentacije Španije.


On je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.
 
RepublikaFoto: Euroleague.net
"Flouter" Serhija Rodrigeza

- Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam celu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim d a budem deo reprezantacije - rekao je Rodrigez.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading