NAJAVLJUJE VELIKE STVARI: Bogdanović optimističan pred nastavak sezone u NBA

Autor:

Sport

31.07.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović govorio je o restartu sezone.

RepublikaFoto: BB Camp
Bogdan Bogdanović

Ekipa iz prestonice Kalifornije u noći između petka i subote odigraće prvu utakmicu i to protiv direktnih rivala za plasman u plej-of – San Antonio Sparsa.

Pored mečeva koje željno iščekuju, Bogdanović se kratko dotakao i trenutne frizure koju je poslednji put nosio kada je bio osmi razred.

- Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Dieron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred. Posle toga nije bilo popularno, ali sada vraćamo tu modu nazad -  rekao je Bogdanović.

Kada je reč o narednim mečevima, Bogdan kaže:

- Prilično smo spremni svi, tu smo i to je važno. Mislim da smo spremni i mentalno i fizički. Mnogo toga je na umu, ja sam lično motivisan, znamo da imamo dobru priliku da dođemo do devetog mesta i da dobijemo priliku za plej-in. Svi bi trebalo da budemo motivisani. Jedinstveno je igrati u ovakvim okolnostima, teško je i to znači da će timovi koji budu spremni mentalno i fizički moći da prođu.

Srpski košarkaš ističe da su tokom cele godine radili za ovo.

- Igrači su spremniji i fokusiraniji u ovakvim okolnostima. Mnogo stvari je u igri. Dolazimo blizu kraja, radili smo cele godine za ovo, za ovaj tip utakmica. Sve može da padne u jednoj. Moramo da budemo spremni i za tu jednu.

 

Utakmica između Sakramenta i San Antonija igra se u subotu od dva sata iza ponoći. Kingsi se bore za deveto ili osmo mesto koje bi im donelo plej-in turnir za popunu poslednje pozicije koja vodi u doigravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading