Šved: Zvezda je jak tim, ali mi smo ostali pribrani do kraja

Autor:

Sport

24.10.2017

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Himkija Aleksej Šved bio je jedan od najzapaženijih u redovima svoje ekipe protiv Crvene zvezde, pošto je meč završio sa 18 poena. Anderson je dodao 24 i njih dvojica su praktično sami srušili srpskog šampiona u moskovskom predgrađu ove večeri.

RepublikaFoto: youtube.com/FSTHighlights
Šved je odigrao perfektan meč protiv Zvezde

- Odigrali smo tek tri utakmice i imamo još mnogo posle toga. Igrali smo tri kod kuće i videćemo kako ćemo da igramo naredne dve u gostima. Ne možemo da pričamo o plejofu na početku sezone - kaže Šved. 

On je prokomentarisao i igru Zvezde kojoj je ubacio 18 poena i svojim saigračima asistirao devet puta. Jedini efikasniji od njega na meču je bio Džejms Anderson sa 24 poena. 

- Kao svi srpski timovi, Zvezda je igrala čvrsto i uz dosta kontakta. Pokazali su nam danas da mogu da igraju dobro i da nema lakih protivnika u Evroligi. Samo smo igrali jako do kraja, ostali pribrani cele večeri i zato smo pobedili - rekao je Šved.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading