(VIDEO) KINGSI PONOVO JAŠU: Bogdanović urnisao Kliperse, a šta je tek profesor Bjelica pogodio!

Autor:

Sport

28.07.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa su rezultatom 106:102 pobedili Los Anđeles Kliperse u predsezonskoj utakmici u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Kingsi su posle velike drame pobedili Los Anđeles Kliperse u utakmici u kojoj su veliku ulogu odigrali Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

Na kraju prve četvrtine mogli smo da konstatujemo da su trojke bile glavno oružje oba tima. Klipersi su tako napravili dvocifrenu prednost u dva navrata, a Kingsi uspeli da se vrate. Ukupno je postignuto devet trojki, a prvu za Sakramento ubacio je Bogdan Bogdanović.

Kada je počela druga četvrtina, videli smo još bolju partiju Klipersa i Pola Džordža, a uz njega je odličan bio i Kavaj Lenard, a kada se uključila klupa momaka iz Los Anđelesa bilo je jasno da je pred Kingsima bio izuzetno težak posao.

 

U nastavku susreta, Klipersi su pokazali moć, da bi onda odlučili da malo uspore tempo što je Luk Volton iskoristio i njegovi izabranici su se korak po korak vraćali, pogotovo u četvrtoj četvrtini u koju se ušlo sa +10 u korist Klipersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Potom kreće serija Sakramenta, prva je bila 12:0 odmah na startu finalnog kvartala, a druga je bila 10:0 i u obe je Bogdan Bogdanović bio jedan od učesnika, pa smo tako za kratko vreme došli toga da Kingsi od -21 dođu do +4, 99:95.

Bilo je ludo u završnici u Orlandu, Megruder je pogodio za 100:99 i Volton zove tajm aut posle koga ide akcija za Nemanju Bjelicu koji je šuterski bio stidljiv i pogodio je Nemanja vrlo važnu trojku za 102:100.

 

Potom je Bogdanović bio fauliran, pogodio oba bacanja za 104:100 i na kraju su Kingsi uspeli da iskontrolišu meč i da pobede sa 106:102.

Bogdan Bogdanović je sa 21 poeno bio najefikasniji učesnik na meču i uz to je uhvatio 4 skoka i podelio 3 asistencije, dok je Nemanja Bjelica imao 3 poena uz po 4 skoka i asistencije.

Badi Hild je imao 17 poena i 8 skokova, a Džajls, Foks i Herison Barns postigli su po 12 poena. Na drugoj strani, Pol Džordž je za 28 minuta imao 19 poena, Markus Moris 18, a Kavaj Lenard 17 postignutih poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading