FMP LETI IZ ABA LIGE? Partizan povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

27.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Košarkaški klub Partizan na sednici Upravnog odbora zauzeo je stav po kome će prihvatiti da FMP Železnik privremeno ostane u ABA ligi, ali će se i dalje protivi prebacivanju dela vlasništva KK Metalac iz Valjeva na "pantere".

Partizan je naveo spremnost da dok se ne razjasni status FMP, klub iz Železnika ostane u ABA ligi, a da bi po odluci nezavisnog međunarodnog tela (FIBA ili Sportskog arbitražnog suda u Lozani Međunarodnog ), odnosno da li postoji ili ne sukob interesa u navedenom slučaju, ABA odlučila da li “panteri” mogu da igraju regionalno takmičenje.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović

Takođe, ABA liga ostaje u sporu sa Crvenom zvezdom, a sudsko poravnanje je nemoguće bez saglasnosti svih akcionara, pa ćemo videti kako će se ta kompletna situacija razrešiti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

28.07.2020 00:01

Mislim da Covke pametnica ne sme cekati medjunarodnu arbitrazu jer dobro zna sta je sve radio. Doslo je vreme da se stane u kraj njegovom marifetluku . Stvarno je apsurdno da jedan covek vodi dva kluba , uz to kao predsednik Zvezde i vlasnik FMP. Partizan treba ostati cvrst u svom ispravnom stavu i ni po koju cenu odustajati. Neka neki drugi tim igra umesto njih ovu sezonu a FMp u ABA2, sve dok se to ne razresi. I FKP treba da pokrene pred medjunarodnim sportskim sudom regularnost Zvezdinog i Kokezinog apcigunga tituleiz '46 a i ovogodisnje jer je naprasno, mimo UEFA ingerencija dodeljena titula halapljivcima. Dosta je bilo!!!