SAD NEMA MRDANJA: Otišao na sahranu pa završio u striptiz klubu, evo šta ga sada čeka!

Autor:

Sport

26.07.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Los Anđeles Klipersa Lu Vilijams propustiće najmanje dve utakmice od restarta sezone NBA lige zbog izleta u striptiz klubu u Atlanti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lu Vilijams

On je poslat u desetodnevni karantin zbog bezbednosti ostalih saigrača i svih uključenih u proces povratka NBA sezone, jer je bio u striptiz klubu u Atlanti, što mu nije bilo dozvoljeno.

- NBA je pokrenula istragu šta je bek LA Klipersa Lu Vilijams radio dok je bio na dozvoljenom odsustvu iz Orlanda na Floridi i kampusa da bi odredila dužinu njegovog karantina po povratku - navodi ESPN pozivajući se na svoje izvore iz lige.

Vilijams je dobio dozvolu da ode na sahranu člana porodice, a onda je završio u striptiz klubu, oko 700 kilometara severno od Orlanda.

Tamo ga je fotografisao reper Džek Harlou koji je to objavio na društvenim mrežama, ubrzo i izbrisao, ali je šteta već bila učinjena.

Minimalna dužina karantina po povratku u takozvani "NBA bubble", odnosno "mehur" ili "balon" je četiri dana. Karantin može da potraje do deset dana i upravo toliko je, prema informacijama Šemsa Čaranije, Vilijams i dobio.

NBA sezona se nastavlja 30. jula, a Klipersi sa Polom Džordžom i Kavajem Lenardom imaju najviše ambicije za finale Zapada, a onda i završnicu NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading