KOKOŠKOV SE ZLOBNO SMEŠKA: Posle Brauna, Fener dovodi još jednog košarkaša Zvezde

Autor:

Sport

24.07.2020

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne mogu finansijski da pariraju Turcima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igor Kokoškov iz vremena dok je bio trener Finiks Sansa

Nova era u Fenerbahčeu počela je ovog leta kada je klupu posle sedam neverovatnih sezona napustio Željko Obradović, a na njegovo mesto stigao je Igor Kokoškov. S obzirom na to da je uprava turskog tima osetno skresala budžet za narednu sezonu, selektor Srbije je morao da renovira tim i da skautira nešto jeftinija rešenja u odnosu na ona koja je imao Obradović.

Naime, ekipu Fenera su već napustili pojedini važni igrači kao što su Luiđi Datome ili Kostas Slukas, a na izlaznim vratima je i većina ostalih.

Prema tome, Igor Kokoškov se okrenuo dovođenju novih igrača, a među prvima koji je stigao u Istanbul bio je doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Lorenco Braun. Ipak, turski mediji su preneli da Braun neće biti jedini igrač crveno-belih koji će zadužiti opremu Fenera, već da će njegovim stopama krenuti i Džejms Gist.

Gist je u Fenerbahčeu već bio u sezoni 2011/12, tako da Turci veruju da će se lako uklopiti.

 

Sezonu koja nije okončana zbog pandemije korona virusa Gist je obeležio prosečnim brojkama od 7 poena i 4,4 skoka po meču u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading