Crvena zvezda dovodi hrvatskog reprezentativca

Autor: I. V.

Sport

24.10.2017

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da će Marko Kešelj napustiti Crvenu zvezdu, a na njegovo mesto mogao bi da dodje igrač Cedevite Luka Babić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Babić u dresu reprezentacije Hrvatske

Luka Babić igra na poziciji trojke (krila) i nije u planu trenera Jure Zdovca.  Cedevita ne bi pravila probleme Splićaninu i dala bi mu čiste papire. Ako je ovo istina pitanje je jedno - kako bi na ovo reagovale Delije.

Babić se u više navrata pohvalno izražavao o Crvenoj zvezdi.

– Protiv Zvezde je sigurno najteže igrati. Imaju odbranu kakvu malo ko ima u Evropi i teško je zaista igrati protiv njihovih bekova. Da bi uradio nešto protiv njih stvarno moraš dobro da se pripremiš. Potrebno je da igraš timsku igru bez izgubljenih lopti, da igraš pametno, tako da mislim da su oni nekako najizazovniji. Pre je bilo teško igrati i protiv Partizana, ali poslednjih godina mnogo je teže protiv Zvezde. Ona trojka Nolana Smita u Areni u polufinalu ABA lige je bila neka prekretnica za Partizan da krenu dole. Nadam se da će se Partizan vratiti na bolje dane. Potrebno je to košarci i ovoj ligi – rekao je Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading