Saša Obradović sprema NASLEDNIKA!

Autor: Sportski Žurnal/Republika

Sport

18.07.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Simonović se vratio u Crvenu zvezdu, kad mu istekne ugovor imaće 36 godina i postaće trener

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Obradović

Da bivši reprezentativac ima ambicije da se bavi stručnim radom, kao i da ga na Malom Kalemegdanu ozbiljno shvataju, potvrđuje novi strateg crveno-belih, Saša Obradović, koji je i otkrio Simonovićeve planove.

- Srećan sam što ću imati takvog čoveka u ekipi, kao igrača, ali i potencijanog trenera. Osim igračkih stvari, koje su opšte poznate, ideja je bila da mu pomognemo da se razvija i jednog dana, možda, bude i trener u klubu. To je njegova želja i u tome ćemo mu sigurno pomoći. Njegov zadatak nije samo na terenu, već i da pomaže ostalim igračima znanjem i iskustvom. Da ih podrži i pomogne da dostignu potencijal. Kao i da im se nađe u svakoj prilici - predočio je Obradović na stranicama Sportskog žurnala.

Simonović, iako je u maju proslavio 34. rođendan, bez sumnje može da bude od koristi na parketu, pogotovo što Zvezdu i naredne sezone očekuje takmičenej u Evroligu, ABA ligu, a tu su i Superliga i Kup Srbije. 

- S obzirom na to da nas čeka veliki broj utakmica, svi, ne samo Marko, moraju da budu spremni na različite zadatke. A on bi iskustvom, karakterom i zvezdaštvom trebalo da bude uzor. Takođe, važno je da u tom procesu i on dobije adekvatnu pripremu za posao kojim želi da se bavi po završetku karijere. Trenerski posao je njegova velika želja i to bi trebalo poštovati. A ja ću mu sigurno oberučke pomoći na tom putu. Nadam se da ćemo dobro sarađivati - dodao je trener crveno-belih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading