"GROBARI" U ŠOKU: Trinkijeri rešio da PROGOVORI o depresiji i Partizanovoj PROPASTI!

Autor:

Sport

17.07.2020

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri osvrnuo se na period boravka u Beogradu i pandemiju koronavirusa zbog koje je prekinuta uspešna sezona.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Italijanski stručnjak je ocenio da je "za dve nedelje sve otišlo u propast".

– Ovo sa koronavirusom je specifična situacija, sa kojom se nikada nismo susreli ranije. Vodio sam Partizan, imali smo neverovatnu sezonu, bili smo prvi u ABA ligi, Evrokupu, na pragu da osvojimo dva trofeja. Bila je sezona za pamćenje, a onda se desila pandemija i sve je za dve nedelje otišlo u propast. Bio sam tužan, osećao sam depresiju, kada je počelo da se priča o Bajernu. Još je trajala pauza zbog koronavirusa i nisu to odmah bile glasne priče, ali bio je to efekat grudve. Krenulo je tiho, a na kraju se pretvorilo u lavinu - izjavio je Trinkijeri.

Trinkijeri je u Nemačkoj već vodio Bamberg. Nemce je zanimalo otkud to da je zbog Bajerna napustio košarkašku zemlju kakva je Srbija.

– Znam dobro Bundesligu, kako efikasni Nemci mogu da budu. Čak i ovakvoj krizi je to najefikasnija zemlja. Srbija je zemlja košarke, imaju najbolje igrače na svetu, istoriju, sve u vezi te igre. Nemačka polako postaje košarkaška zemlja, po infrastrukturi, organizaciji, punim halama. Nemci imaju plan, ovo postaje zemlja košarke – objasnio je Trinkijeri.

Podsećanja radi, italijanskog stratega je na klupi Partizana zamenio njegov pomoćnik Vlado Šćepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading