DRIM TIM U HUMSKOJ: Ma, kakav Volden! Partizan je doveo MONSTRUOZNO pojačanje!

Autor:

Sport

16.07.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo leto.

RepublikaFoto: Starsport
Kori Volden u dresu Partizana

Mihailo Pavićević, dugogodišnji trener Mornara istakao je da je novi as crno-belih Kodi Miler-Mekintajer bolji od Korija Voldena koji je pojačao Crvenu zvezdu.

- Stava sam da je Miler-Mekintajer kvalitetniji igrač od Korija Voldena, a da su sa Dangubićem dobili igrača koji atletski može da pokriva više pozicija u oba pravca. Očekujem, takođe, da će se dodatno pojačati, prevashodno na centarskoj poziciji. Ukoliko Nemanja Gordić ostane, sasvim sam siguran da će Partizan biti kvalitetniji nego prošle sezone. Dobro su popunjeni na svim ostalim pozicijama, ostao im je moj omiljeni igrač Ognjen Jaramaz, verovatno najbolja dvojka u regionu. Mislim da će u Evrokupu biti jedan od glavnih favorita, pogotovo u konstelaciji snaga koja pokazuje da je kvalitet tog takmičenja osetno izgubio na kvalitetu - izanalizirao je Pavićević za "Danas".

RepublikaFoto: ABA liga
Trener Mornara Mihailo Pavićević

Pavićevo mišljenje će se sigurno svideti "Grobarima" koji očekuju da njihovi ljubimci konačno izbore povratak u Evroligu, preko Jadrana ili Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading