HITNO: KK Partizan se oglasio saopštenjem!

Autor:

Sport

11.07.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan obratio se navijačima povodom ulaznica za otkazani meč četvrtfinala Evrokupa između crno-belih i UNIKS-a.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan - Virtus Bolonja

S obzirom da je beogradska arena pretvorena u bolnicu za obolele od koronavirusa, "Grobari" će imati pravo na refundiranje novca od ulaznica za pomenuti okršaj.

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti.

– KK Partizan NIS obaveštava navijače sa je u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije od 04. jula 2020. godine, Štark Arena pretvorena u Kovid 19 bolnicu i da će se zbog toga predviđena refundacija novca od ulaznica za utakmicu KK Partizan NIS – Uniks koje su direktno kupiljene i plaćene gotovinom preko Ticketline prodajne mreže umesto na blagajni Štark Arene, vršiti na blagajnama stadiona Partizana.

Refundacija na blagajnama stadiona Partizana biće vršena u već predviđenom terminu od 13.07. do 18.07.2020. god. u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Original ulaznice na kupljene na ime donosioca, moći će da se uz lični dokument sa fotografijom refundiraju za gotovinu.

Nakon 18.07.2020. refundacija neće biti moguća.

Za sve eventualne nejasnoće navijači mogu kontaktirati Ticketline mailom na prodaja@ticketline.rs ili pozivom na broj telefona 011-20-30-570 - stoji na sajtu KK Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading