Rivers žali zbog Teodosića: DOŠAO JE DA IGRA KOŠARKU, A NE DA BUDE POVREĐEN

Autor:

Sport

22.10.2017

11:04 >> 11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Miloša Teodosića već na drugom zvaničnom meču u NBA ligi žestoko je uzdrmala sve u Klipersima, a trener Dok Rivers nije mogao da sakrije razočaranje uprkos pobedi njegovog kluba nad Finiks Sansima 130:88.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Riversu teško pala povreda Teodosića

Strateg Klipersa se nada da će Miloš biti u stanju da se u kratkom roku oporavi i vrati treninzima sa ekipom.

- Samo sam video da leži, nisam video šta se desilo, samo je rekao da je stopalo. Definitivno je povreda stopala samo ne znamo šta je tačno još uvek. Na štakama je, njega nikada ne vidite da je previše radostan, ali sada mu je teško jer je došao ovde da igra košarku, a ne da se povredi. Zato se nadamo da se nije povredio ozbiljnije - rekao je Rivers. 

Teodosić je meč počeo kao starter, ali je posle deset minuta na parketu morao van. Rivers dodaje da su veliki bolovi u pitanju jer u suprotnom ne bi ni napuštao igru. 

- On ne pada tako, moja prva pomisao je bila da je jako loše, jer to je Miloš, on igra kroz sve i mislio sam o mnogo stvari. Moraćemo da aktiviramo Džuvana jer imamo tri veterana na mestu beka - kaže Rivers.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading