POTVRĐENO - SUROVA OSVETA PARTIZANA: Bivši vojnik Zvezde definitivno stiže u Humsku!

Autor: Mozzartsport

Sport

07.07.2020

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić je prihvatio Partizanov poziv da se vrati u Beograd, ali ovog puta u crno-beli tabor!

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Dangubić

Nakon što je Emilijano Karkija sa Sportanda prvi zavrteo vest, danas je stigla i potvrda uglednog Nikosa Varlasa sa Eurohoopsa, a u međuvremenu je i Mozzart Sportu potvrđeno!

Nije još sve dogovoreno, ali ako ne bude problema u naredna dva do tri dana bi trebalo da bude potpisan višegodišnji ugovor. Pre toga bi dve strane trebalo da utanače poslednje detalje ugovora, plata je tu naravno osnovna prepreka mada je i ona načelno dogovorena.

Nije tajna da je Dangubiću mladosti simpatisao crno-bele, ali kao i u mnogim drugim slučajevima sudbina ga je odvela na drugu stranu, a posle toga je bilo teško preći tu nevidljivu, a opet tako jasnu granicu.

Uostalom, posle ne baš uspešnih epizoda u Bajernu i Estudijantesu – klubovima u kojima je igrao po 

Četiri puta je probao Partizan, tri puta nije uspeo, sada jeste. Barem da dobije načelni pristanak Dangubića, a on kako rekosmo postoji i kad je plata u pitanju. Ima tu i nekih finesa koje treba doterati, ali ako ne bude nekakvih nepredviđenih okolnosti Dangubićbi do kraja nedelje mogao da i zvanično zaduži crno-belu opremu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading