Bomba potresa Mali Kalemegdan: Volden treće pojačanje Zvezde!

Autor:

Sport

02.07.2020

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki bek Kori Volden treće je pojačanje KK Crvena zvezda mts u ovom prelaznom roku!

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Kori Volden

Volden, nekada najkorisniji igrač izraelskog prvenstva i jedan od najzapaženijih igrača Evrokupa do prekida sezone, potpisao je danas sa KK Crvena zvezda ugovor na dve godine!

Torijan Kori Volden (27) rođen je 5.avgusta 1992.godine u Ormond Biču na Floridi. Visok je 188 centimetara, svoju košarkašku karijeru nakon koledža „Stetson“ i „Istern Kentaki“  gradio je prvo u SAD nastupajući za Boston Seltike i njihove timove u letnjoj i razvojnoj ligi.

Pre dolaska u Izrael gde je na sebe skrenuo veliku pažnju odličnim igrama, kao izvanredan timski igrač sa prosekom od skoro 19 poena, 5 skokova i 4 asistencije, jednu sezonu proveo je u Ostendeu, sa kojim je 2017. godine osvojio prvenstvo i kup Belgije. Prethodnu sezonu, do njenog prekida proveo je u ekipi KK Partizan NIS.

Dolaskom u KK Crvena zvezda, Volden spreman je za novo poglavlje u svojoj karijeri i još veći izazov jer ga sa crveno-belima očekuju utakmice Evrolige i obaveze u utakmicama ABA lige, domaćeg prvenstva i kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading