Zvezda dovela još jedno moćno pojačanje!

Autor:

Sport

01.07.2020

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle Lendrija Noka dovela i Džordana Lojda!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordan Lojd

To je nagovešteno video-snimkom objavljenim na njihovom Tviteru, u kome se vide prethodni klubovi za koje je nastupao Amerikanac, pa će se i zvanično potvrditi informaciju da je doskorašnji član Valensije postao njihov novi košarkaš.

I pre nego što je u toku dana postao član Crvene zvezde, sjajnom Amerikancu je sreću poželeo njegov sunarodnik, uskoro i rival Kodi Miler-Mekintajer, novi član Partizana.

Lojd krajem jula puni 27 godina. Karijeru je počeo u razvojnoj ligi, onda je igrao u Izraelu, da bi ga Toronto vratio u NBA, sa kojim je osvojio šampionski prsten. U Izrealu je nastupao za Hapoel Eilat, sa prosekom od 17,4 poena, 4,9 skokova, 3,6 asistencija i 1,6 ukradenih lopti.

Nakon toga je potpisao dvogodišnji ugovor sa Darušafakom, ali se ipak odlučio za NBA kada ga je pozvao Toronto. Za Reptorse je debitovao krajem oktobra 2018 u porazu od Milvokija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading