Srpska košarkašica o nepristojnim ponudama: Dabovićeva - Nudili su mi pare da budem ku*va!

Autor: M.S

Sport

02.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Mogla sam da zarađujem od seksa i to dobro, ali takve stvari me nikada nisu zanimale - priznala je za Srpski Telegraf bivša kapitenka reprezentacije Srbije Milica Dabović (38)

RepublikaFoto: NPančić
Milica Dabović

Nekadašnja košarkašica Partizana, koja često privlači pažnju javnosti zbog svojih izazovnih slika, tvrdi da su joj muškarci više puta nudili pare u zamenu za seksualne usluge.

- Nekoliko puta se desilo da mi kažu kako će mi platiti da idem sa njima u krevet. Ne mogu sad da vam kažem ko mi je nudio pare i koliko. To ćete sve moći da pročitate kada budem objavila knjigu, koju već dugo pišem. Mene nikada nije zanimalo da se bavim takvim stvarima, nisam ja iz tog sveta. Ja sam se bavila košarkom i uvek se znalo kako zarađujem. Imala sam dobre ugovore u klubovima i lepo sam živela - poručila je Dabovićeva.

Milica: Marina Maljković mi predlagala da odem u Tursku i tamo nađem mušterije

Milici je čak i selektorka Srbije Marina Maljković predlagala da se bavi prostitucijom.

- Kada sam se povukla iz reprezentacije tražila sam pomoć od Marine Maljković jer sam želela da igram i dalje. Pitala je čak i da me vrati u nacionalni tim. Međutim, ona mi je rekla da idem kod nekih mojih prijatelja u Tursku i da tamo nađem mušterije. Nisam mogla da verujem šta čujem, to je za mene stvarno bilo strašno. Neko ko me poznaje godinama tako da mi kaže - zaključila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Elitna

02.07.2020 11:09

Čim ona priča o tome kako je to nikad nije zanimali i javno raspravlja o temi znači da se reklamira ustvari. Nije baš ni tako lako ući u elitnu u tim godinama. Ili možda zadržati se tamo...