MAŠINA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda dobila veliko pojačanje!

Autor:

Sport

30.06.2020

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker Stefan Peno ocenio je da je Crvena zvezda dobila ogromno pojačanje angažovanjem doskorašnjeg centra Albe Lendrija Nokoa.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Mislim da je najveća Nokova prednost to što je jako pokretan za svoju snagu i kilažu. To ga čini kompletnim defanzivcem sa malo nedostataka. Npr, baš zato što je veliki i pokretan, pik-en-rol može da brani na mnogo načina, u zavisnosti od toga šta trener traži - ističe Peno za Sport klub.

Srpski ornanizator igre je detaljnije objasnio stil igre novog pojačanja crveno-belih.

- Svakom centru najviše odgovara dobar dodavač kao plejmejker, pogotovo iz pika. Ne bih se saglasio s time da mu napad nije jača strana, napredovao je dosta i mislim da može da se iskoristi na izvesne načine. Recimo, poboljšao se u igri leđima ka košu.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Peno

Stefan Lendrija opisuje kao "sportskog tipa".

- Mi smo inače smirena ekipa, ne znam kako će on reagovati na srpske navijače, ali temperament mu je takav da mislim da može to dodatno da ga ‘naloži - zaključio je Peno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading