"BAJERN KAO KLUB NIJE POSTOJAO"! Sramotne reči Andree Trinkijerija: Ranije je o Bavarcima pričao da su "vanzemaljci koji su pali s Marsa"!

Autor:

Sport

29.06.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je portal Republika.rs eksluzivno preneo svoja saznanja, Andrea Trinkijeri će uskoro postati novi trener košarkaške ekipe Bajerna iz Minhena. Pre četiri godine, italijanski stručnjak je o Bavarcima govorio kao o klubu koji nije ni postajao i koji je kao vanzemaljci pao s Marsa. Prisećamo se intervjua tadašnjeg šefa stručnog štaba Brose Basketa za nemačke medije.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Oni su kao vanzemaljci. Zašto što su se niotkuda pojavili? Košarkaši Bajerna nisu postojali - pričao je tada Andrea Trinkijeri i dodao:

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

- Takođe nisu želeli da priznaju da su promociju učinili iz drugoligaškog ranga. U svakom slučaju, imali su svemirski brod i tako su završili u Minhenu. A o vanzemaljcima ne govorim - istakao je tadašnji trener Brose Basketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading