Obradović privremeno napušta košarku!

Autor:

Sport

23.06.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Obradović se oglasio o daljim planovima nakon napuštanja klupe Fenerbahčea.

RepublikaFoto: Starsport
Obradović

Najtrofejniji evropski stručnjak napustio je turskog giganta posle sedam godina.

On je ujedno objavio da će napraviti pauzu od godinu dana u svojoj karijeri.

 - Posle sedam fantastičnih godina jedina stvar koja mi je ostala da je uradim je da se iskreno zahvalim bivšem predsedniku Azizu Jildrimu i njegovom odboru, kao i trenutnom predsedniku Aliju Koču i potpredsedniku Semihu Ozsoju na njihovoj podršci - naveo je Obradović.

Iskusni 60-godišnji stručnjak se ujedno zahvalio i navijačima i svim igračima koje je trenirao, sa kojima je, ujedno, osvojio jednu Evroligu, četiri turska prvenstva i tri Kupa.

 - Veoma sam zahvalan igračima sa kojima sam sarađivao poslednjih sedam godina. Oni su najbitniji deo, ostvarili su izvanredne rezultate. Posebno sam zahvalan i onima bez kojih ovaj posao nema smisla, navijačima. Oni su nam pokazali bezrezervnu podršku i ljubav u svim momentima tokom ovih sedam godina. Toliko uspomena su nam dali i to nikada u životu neću zaboraviti. Bilo je čast i zadovoljstvo biti deo kluba kao što je Fenerbahče. Ovo je novi početak za Fener a ne kraj i ja sam siguran da će navijači i dalje podržavati klub i da će ponovo slaviti sjajne sportske uspehe - dodao je srpski trener.

Ovime je ujedno stavljena tačka na spekulacije o tome da će Obradović preuzeti Partizan ukoliko Andrea Trinkijeri napusti kormilo crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading