Repeša ponovo na trenerskoj klupi!

Autor:

Sport

23.06.2020

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaški stručnjak i bivši trener Budućnosti, Jasmin Repeša, preuzeo je ekipu Pezara, koja ja među ljubiteljima košarke mnogo poznatija pod imenom Skavolini.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

Pezaro je u trenutku prekida italijanskog prvenstva bio poslednji na tabeli, a Repeša je prošao kroz prilično buran period u karijeri. Prvo je bilo gotovo izvesno da će preuzeti Fortitudo iz Bolonje, ali je preko noći odluka promenjena, a na mesto šefa stručnog štaba je postavljen selektor Italije Romeo Saketi.

Zatim je bio blizu klupe Dinama iz Sasarija, ali je na kraju ipak ostao Đanmarko Poceko.

Međutim, treća ja ipak bila sreća. Pojavila se informacija da klub iz Pezara želi Jasmina Repešu, a zatim je ozvaničena saradnja, stavljanjem parafa na jednogodišnji ugovor.

Pezaro će Repeši biti dvanaesti klub u karijeri, a poslednji klupski angažman imao je na klupi Budućnosti, koju je napustio nakon finalne serije ABA lige 2019. godine, kada je Zvezda posle pet burnih utakmica stigla do trona i plasmana u Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading