(VIDEO) Najlepša košarkašica sveta pokrenula akciju: Jelenina poruka odjeknula planetom - Je l' i Vama nedostaje košarka?

Autor:

Sport

19.06.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Todorović, najlepša košarkašica sveta pokrenula je internet akciju čiji je cilj da pokaže koliko je damama i muškarcima nedostajala igra pod obručevima zbog pauze ili prekida takmičenja usled pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Instagram.com/Printscreen/jelcek
Jelena Todorović

Jelena je na svom Instagram profilu podelila video sa porukom "Je l' Vama nedostaje košarka?" , a onda se zahvalila svojim prijateljima koji su joj pomogli da njena ideja zaživi širom sveta.

- Na ideju sam došla u vreme karantina, dogovorila sam se da kolegama i koleginicama iz celog sveta. Svima nam je teško što su nam sezone prekinute. Naravno, još teže nam je što ljudi stradaju po celom svetu. Zato smo poželeli da praspoložimo sve ljubitelje košarke - poručila je ona za Republiku i istakla da su se u akciju uključuli košarkaši i košarkašice iz Srbije, Grčke, Rusije, Argentine, Brazila, SAD, Španijae...

- Nadamo se da svi strpljivo čekaju da gledaju sport stadionima i ekranima, jer mi smo spremni - istakla je ona.

 

 

Inače, Todorovićeva je rođena u Srbiji 1993, igrala je za Crvenu zvezdu, a u Australiji brani boje ekipe Central District Lions.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading