Željko Obradović odbio privatni avion, napušta Fener!

Autor:

Sport

15.06.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešna saradnja Željka Obradovića (60) i Fenerbahčea posle sedam godina, po svoj prilici, primakla se kraju. Najtrofejniji evropski košarkaški trener otputovao je danas redovnom avionskom linijom iz Beograda za Istanbul na pregovore oko produžetka saradnje sa žuto-plavima, odbivši da u najmnogoljudniji turski grad ode privatnim avionom o trošku kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Proslava šampionske titule sa Fenerom

To je zajedno sa učestalim kašnjenjem u isplatama zarada igračima i osoblju tima sa Bosfora, ali i najavljenim značajnim smanjenjem budžeta za narednu sezonu, jasan signal da Čačanin, devetostruki osvajač Evrolige, neće više sedeti na klupi najpopularnijeg kluba u Turskoj.

Dobro obavešteni košarkaški novinar Emilijano Karčija navodi da će se Žoc zahvaliti na dosadašnjoj saradnji predsedniku Fenera Aliju Koču i okončati misiju u Istanbulu, čiji je vrhunac bilo osvajanje titule prvaka Evrope 2017. godine upravo u gradu na Bosforu.

- Obradović će se sresti sa Fenerbahčeovim rukovodiocima kako bi se zatvorila ova sezona. On je putuje redovnim letom iz Beograda iako mu je klub ponudio privatni avion - napisao je Karčija.

Kao potencijalni naslednici Obradovića na klupi Fenera pominju se trener Žalgirisa Šarunas Jaskivičijus i strateg Karšijake Ufuk Saridža. Usled kresanja budžeta očekuje se odlazak glavnih zvezda iz redova žuto-plavih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading