Grom iz vedra neba: Janakopulos napustio Panatinaikos - ovde važi zakon džungle, priseljen sam da odem!

Autor:

Sport

12.06.2020

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dimitris Janakopulos, dugogodišnji vlasnik Panatinaikosa, i zvanično je napustio tu poziciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen
Dimitris Janakopulos

Kontroverzni biznismen, koji je nedavno objavio da je klub na prodaju za 25 miliona evra i da želi da istupi iz Evrolige, od Panatinaikosa se oprostio uz pismo.

- U svim bitkama sa kojim sam se u životu borio, pobedio sam, bez osvrtanja na povrede. Ali kada neki neljudi ugroze nešto što je za Vas, vašu porodicu najsvetije osećaćete se prisiljenim da se povučete.

I sve to, pod očima države, a ne sa njenom podrškom. Nažalost, ispostavilo se da je jedini zakon na snazi – Zakon džungle. Nakon jučerašnjeg dana, nemam više razloga bilo koga i bilo šta da čekam. Maske su pale.

Što se tiče nove sportske hale, interesi opštine, države i Janisa Alafouzosa (bivšeg predsednika FK Panatinaikos koji je u odboru Košarkaškog kluba), savršeno su usklađeni.

Sve je imalo svoju težinu. Sada svi razumeju šta se igra. Svi su razumeli zašto ne žele Janakopulosa. To ne mogu sprečiti.

Mom Panatinaikosu doviđenja i mnogo sreće,

Dimitris Janakopulos- stoji u oproštaju Janakopulosa.

Janakopulos je bio na čelu "zelenih" u prethodnih osam godina, kad je nasledio svog oca Pavlosa i strica Tanasisa, koji su više od tri decenije uspešno vodili PAO.

Njegovim odlaskom završava se i vladavina Janakopulosa, a ko će biti novi vlasnik ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading