Republika saznaje: Ostoja Mijailović na mukama - Liga šampiona dala "nepristojnu" ponudu Partizanu!

Autor:

Sport

05.06.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako Ostoji Mijailoviću da donese odluku u kom elitnom takmičenju će Partizan nastupati naredne sezone! Liga šampiona koja je pod okriljem FIBA je dala primaljivu ponudu crno-belima koji su u sezoni koja je okončana bez šampiona i u regionu i Evropi igrali košarku vrednu Evrolige, ali koronavirus je poremetio sve planove.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Kako saznajemo u Humsku je stigla ponuda koja se uslovno rečeno - ne odbija!

Ukoliko Partizan odluči da se oproba u Ligi šampiona nagrada za to je 1.4 miliona evra, plus garantovan prolaz na F4 i završnicu turnira u Beogradu.

Međutim, ono što koči Partizan da prihvati ovu velikodušnu ponudu je to što aktuelni trener Andrea Trinkijeri želi da igra jače takmičenje, sa prestižnijim klubovima i većim ulogom.

Naime, klub iz Humske ima velike finansijske poteškoće jer je zbog odlaska bitnih ljudi iz kluba izgubio velike spoznorske ugovore, a dug se samo gomila, i iznosi preko 3 miliona evra iz protekle dve sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading