KK Budućnost: Ponovo ćemo čekati šansu iz drugog plana

Autor:

Sport

02.06.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da ciljevi kluba ostaju isti u narednoj sezoni i da će svoju šansu čekati iz drugog plana.

RepublikaFoto: Photo: Cibona/Zeljko Baksaj & Gordan Lausic & Domagoj Vranar/ABA
Igrači Budućnosti

Kako se navodi, Upravni odbor kluba izrazio je žaljenje što se nijedno takmičenje nije završilo.

 - Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromenjene. Budućnost će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone - stoji u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

KK Budućnost ističe da će u narednoj sezoni dati prioritet domaćim igračima, kao i da za prvi tim imaju 10 igrača među kojima su Džastin Kobs, Nikola Ivanović, Petar Popović, Fedor Žugić, Suad Šehović, Igor Drobnjak, Milić Starovlah, Aleksa Ilić, Danilo i Zoran Nikolić.

 - Najveći akcenat je na mladim selekcijama, razvojnom timu i mladim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori. Plan Budućnosti da je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača - ističe se i dodaje da je cilj da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom u vezi sa planovima i strategijom.

 - Potrebno je da se nađe najbolje rešenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost sa posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj talentovanih mladih igrača - zaključuje se u saopštenju KK Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading