"Teodosić je ljudina, prvi se isprsio!"

Autor:

Sport

29.05.2020

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor KK Virtus iz Bolonje Luka Baraldi pohvalno je govorio o ponašanju Miloša Teodosića tokom problema sa kojima se klub suočio tokom pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Poput ostalih klubova, i velikana iz Bolonje je prekid takmičenja pogodio na finansijskom planu, a Teodosićev odnos prema klubu u celokupnoj situaciji oduševio je Baraldija.

- Miloš Teodosić je veliki šampion. Takav je i kao čovek. Kad je došlo do momenta da klubu treba podrška igrača zbog celokupne štete koju je prouzrokovala korona, on se prvi javio i isprsio. Zatim je to učinila i većina njegovih saigrača- rekao je Baraldi.

Virtus je započeo sa bogatim projektom koji za cilj ima povratak tima na staze stare slave, međutim, svi su svesni da samo novac nije garancija uspeha.

- Kad bi u sportu uvek pobeđivao onaj ko troši najviše para onda bi Inter bio stalno prvak sveta u fudbalu. Na kraju pobeđuje najbolji, a ne onaj ko da najviše novca- jasan je Baraldi.

Podsetimo, ekipa koju vodi Aleksandar Đorđević i u narednoj sezoni igraće u Evrokupu, posle odluke da se postojeća poništi, iako je imale dobre šanse da se na terenu domogne Evrolige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading